?       FAQ


Antwoorden op veel gestelde vragen
In dit gedeelte vind je antwoorden op veel gestelde vragen over geld verdienen bij Spaarprogramma's. Als je toch nog een vraag hebt die hier niet bij staat, kun je die via de contactpagina stellen.

Hoe werkt het in het algemeen?
Je krijgt betaald voor het ontvangen van email, het bekijken van websites en andere acties. De Spaarprogramma's bieden je de mogelijkheid om geld te verdienen met onder andere het lezen van email, het bezoeken van websites, het spelen van spelletjes en het werven van nieuwe leden. Sommige Spaarprogramma’s bieden zelfs de mogelijkheid om te verdienen met chatten en het reageren op nieuwsberichten.

Hoe werkt dit dan precies zul je je misschien afvragen?
het gaat als volgt: Jij ontvangt van deze sites +/- dagelijks een email met daarin een aanbieding. Onderin dit email staat een link. Als je deze link aanklikt, word je naar de pagina van de desbetreffende aanbieding gestuurd. Na een aantal seconden wordt er automatisch in jouw account het verdiende bedrag bijgeschreven ( dit hangt af van de aanbieding). Hierna kun je zelf beslissen of je gebruikt maakt van deze aanbieding of deze gewoon weg klikt.

Waarom zou ik me aanmelden bij de Spaarprogramma's?
Het is een leuke manier om makkelijk geld te verdienen met Internet, zonder dat je een eigen website nodig hebt. Het aanmelden is bij alle Spaarpgrogramma’s is helemaal gratis en je kunt stoppen wanneer je maar wilt.

Is het echt helemaal gratis?
Ja, het aanmelden bij en het lid zijn van alle Spaarprogramma’s welke wij aanraden is echt helemaal gratis. Je hoeft dus nooit zelf geld te betalen aan de Spaarprogramma's! Geen addertjes onder het gras, kleine lettertjes of verplichtingen, en je kunt stoppen wanneer je maar wilt, zonder dat daar enige kosten aan zijn verbonden.

Zijn de Spaarprogramma's wel betrouwbaar?
Ja, de Spaarprogramma’s zijn allemaal betrouwbaar. Wij hebben deze allemaal een tijd gevolgd en al deze sites hebben ons uitbetaald. Het zijn professionele bedrijven die dan ook allemaal staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
De gegevens die je invult bij het registreren bij een Spaarprogramma blijven alleen in het bezit van dat bedrijf. De gegevens worden dan ook niet aan derden doorgegeven of verkocht. De bedrijven hebben je gegevens enkel nodig om zeker te kunnen zijn dat iemand niet meerdere accounts bij hetzelfde bedrijf heeft en natuurlijk om je te kunnen uitbetalen.

Moet ik direct mijn bankgegevens invullen?
Nee je hoeft bij het aanmelden geen bankgegevens in te vullen. Deze kun je opgeven wanneer je je uitbetaling wilt ontvangen.

Mag ik me zovaak aanmelden als ik wil?
Nee, je mag je per Spaarprogramma maar één keer aanmelden. Bovendien mag er zich per computer (IP-adres) vaak maar één iemand aanmelden. Bij enkele Spaarprogramma's is bovendien maar één aanmelding per huishouden toegestaan. Een uitzondering op deze regel is Euroclix hier mag iedereen met een eigen email lid worden.

Hoe krijg ik uitbetaald?
Bij alle Spaarprogramma's op kun je je laten uitbetalen op je bank- of girorekening.

Wat zijn referrals?
Jouw referrals zijn de mensen die zich via jou bij een Spaarprogramma hebben aangemeld. Ieder lid krijgt een persoonlijke referrallink, welke je kunt vinden door in te loggen op de website van het Spaarprogramma. Die referrallink kun je aan vrienden, kennissen en familieleden geven en als zij zich vervolgens via jouw link aanmelden bij datzelfde bedrijf worden ze jouw (directe) referral. Wanneer je het over referrals hebt kun je onderscheid maken tussen directe en indirecte referrals. Directe referrals zijn leden die jij persoonlijk hebt geworven. Indirecte referrals zijn alle leden die door jouw directe (of indirecte) referrals zijn geworven.

Hoe gaat geld verdienen met referrals?
Met referrals kun je veel geld verdienen. Hierbij zijn er twee mogelijkheden: Of het Spaarprogramma betaalt je een vast bedrag voor iedere directe referral die je aanbrengt (bijvoorbeeld €1,25). De tweede mogelijkheid is dat je een bepaald percentage (bijvoorbeeld 25%) van het geld krijgt dat jouw referrals verdienen. Bij deze laatste mogelijkheid bestaat het referralsysteem van een Spaarprogramma uit een aantal "lagen". De eerste laag wordt gevormd door je directe referrals. De tweede laag bestaat uit de directe referrals van jouw directe referrals, en de derde laag bestaat weer uit de directe referrals van de directe referrals van jouw directe referrals. Enz. In de meeste gevallen verschilt het percentage dat je over de verdiensten van je referrals krijgt per laag. Het mooie van geld verdienen via referrals is dat zij er niets minder door verdienen. Het percentage dat jij krijgt gaat dus niet van hun verdiensten af!

Kan ik stoppen wanneer ik wil?
Ja, bij elk Spaarprogramma die wij vermelden kun je je te allen tijden afmelden zonder dat daar enige voorwaarden of kosten aan zijn verbonden.

Is het niet heel ingewikkeld?
Sommige sites zien er in het begin inderdaad niet erg overzichtelijk uit, maar over het algemeen is het een kwestie van aanmelden en gaat de rest vanzelf.BetaaldeMails