Zoals beloofd hebben we een aantal goede manieren om snel en gemakkelijk online te verdienen voor je op een rij gezet. Uiteraard ben je vrij om hieruit een selectie te maken maar ons advies is om deze allemaal eens te proberen en zelf het gemak te ervaren. Je wordt niet rijk, maar alles gezamelijk leverd je al snel een aardig bedrag op!


GPT-spaarprogrammas

Op het internet zijn vele honderden spaarprogrammas te vinden. Sites komen en gaan en beiden allemaal mogelijkheden om geld te verdienen met je email. Echter na vele jaren hebben wij ons een goed helder beeld kunnen vormen van de betere betalende sites. Om lekker bij te verdienen zonder teveel onzin en teveel werk te moeten verzetten is ons advies om je enkel aan te melden bij de Top 10. Overige sites hoeven niet per definitie slecht te zijn maar onze ervaring leert dat deze 10 sites verweg de beste zijn.


Internet aankopen

Naast geld verdienen middels email bieden de spaarprogrammas ook andere mogelijkheden om geld te verdienen. Zo wordt de mogelijkheid geboden om mee te doen aan onderzoeken om je verdiensten te versnellen. Maar ook worden er vergoedingen geboden voor internet aankopen. Hier wordt het interessant.

Veel mensen kopen tegenwoordig hun spullen op het internet of sluiten middels het internet hun abbonnementen af. hier krijgen ze niks voor terug en dat is simpelweg dom. Middels sommige spaarprogrammas kun je namelijk een deel terugverdienen door de aankoop via deze site uit te voeren.

Het beste is om alle onderzoeken en aankopen middels 1 site uit te voeren. Ons voorstel is om dit via Euroclix te doen. Euroclix bied met grote regelmaat onderzoeken en heeft daarnaast een groot aanbod aan webwinkels waarbij je geld terugkrijgt met een internet aankoop.

Door onderzoeken en internet aankopen ook middels Euroclix te doen heb je in no time een leuk aantal clix gespaard wat een leuk bedrag opleverd. Bij het afsluiten van een abonnement of energie kun je al snel enkele tientjes terug verdienen afhankelijk van de aanbieding van het moment.

Aanbiedingen bij webshops

BetaaldeMails