T&T       Tips & Trucs

Enkele tips en trucs om het geld verdienen met je email nog gemakkelijk en sneller te maken.

Tip 1
Gebruik voor het aanmelden bij de spaarprogramma's een apart email account, zodat je je privé en betaalde email gescheiden kunt houden. Het meest voor de hand ligt dan natuurlijk het aanmaken van een gratis emailaccount, zoals bij Windows Live Mail(voorheen Hotmail).

Tip 2
Zorg er voor dat je email spamfilter op het laagste niveau staat, om te voorkomen dat de betaalde email van sommige spaarprogramma’s worden geblokkeerd.

Tip 3
Als je je aanmeldt wordt er meestal gevraagd naar je interesses. Vink dan zoveel mogelijk interessegebieden aan. Meer interessegebieden betekent namelijk meer email met reclame en dus meer geld!

Tip 4
Check minimaal twee keer per week je mailbox. Soms vervalt de mogelijkheid om betaald te krijgen voor het lezen van een email namelijk na een paar dagen.

Tip 5
Probeer zoveel mogelijk referrals te werven. Spoor daarom zoveel mogelijk vrienden, familieleden en kennissen aan om zich als jouw referral ook bij de Spaarprogramma's aan te melden. Zo verdien je nog sneller, nog meer.

Tip 6
Heb je een eigen website, weblog, of profielpagina ergens plaats dan hierop je referral banners dit kan je al gauw extra referrals opleveren.

Tip 7
Stop niet meteen als het even tegenzit, bijvoorbeeld omdat je halverwege het aanmelden denkt dat het teveel tijd gaat kosten. In het begin is iedereen namelijk wat tijd kwijt met het aanmelden bij de Spaarprogramma’s. Het verdienen zelf kost daarna veel minder tijd omdat je slechts af en toe wat email hoeft te lezen.

Tip 8
Blijf op de hoogte van nieuwe gebeurtenissen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte. Wij sturen enkel een nieuwsbrief wanneer er iets belangrijks te melden valt.


Zinngeld